Jump to content

Elindult a Path of Exile nagy bétakulcs szerzős eventje

2017. 06. 03. 20:00

Nem is olyan rég, mintha csak tegnap lett volna, hogy idén februárban a Grinding Gear Games bejelentette: készítik a Path of Exile hatodik, The Fall of Oriath nevű kiegészítőjét. Ez a néhány hónap elég volt, hogy a bejelentéstől eljussunk a béta indulásáig, amihez minden ügyes játékos nyerhet magának béta kulcsot.

Néhány nap múlva, június 7-én elindul a Path of Exile: The Fall of Oriath béta tesztelése. Az új kiegészítő 6 új fejezetet és szignifikáns változtatásokat fog bevezetni a játék rendszerét illetően, így bátran mondhatjuk bőven lesz mit tesztelni, amihez persze játékosok is kellenek. Éppen ezért a GGG újabb lehetőséget biztosít, hogy a legjobb, legügyesebb játékosok bétakulcsot szerezhessenek maguknak egy rögtönzött Beta Eventen keresztül. A verseny 5 héten át fog tartani és a bétakulcsok mellett egy csomó kozmetikai tárgyat is kisorsol a csapat. Lesz itt minden féle verseny szám az 1 órás rushoktól kezdve a több héten át tartó hosszabb feladatokig, de még PVP is. Bonuszként ha reszt veszünk bármelyik versenyen és elérünk rajta a kezdő szinthez képest +10 szintet vagy teljesítjük a verseny célját (pl. megöljük a szükséges bosst), akkor accountonként maximum egy Classic Mystery Box üti a markunkat.

Így nézne ki a következő 5 hét:

Új vagy a versenyzésben? Akkor feltétlen keresd fel a Path of Exile eme oldalát, ahol az alapvető dolgok tisztásán felül még néhány hasznos tippel is gazdagodhatsz.

Ha sikeresen megszereztük a hozzáférést jelentő bétakulcsot, akkor fel kell tennünk egy béta klienst, ami az eredeti játéktól elszeparáltan működik. Itt a Standard, Hardcore, Standard SSF és Hardocre SSF ligák lesznek elérhetőek. A következő Challenge liga a 3.0.0-ás verzióval fog csak bekerülni, a bétába nem.

No, de mit nyer az, aki bejut a bétára?  Jelenleg a bétában a játék első nyolc fejezete (Act 1-8) érhető el és et így is fog maradni. A Kilencedik és tízedik fejezet (Act 9-10) csak a végleges 3.0.0-ás verzióval fog kikerülni. Elérhető viszont az új Pantheon rendszer és azt is láthatjuk, hogy milyen kiegyensúlyozást eszközöltek a fejlesztők a képességfán. Komoly előnyt jelenthet a kiegészítő meglejenésénél, ha mi már a bétában testközelről megismerkedhetünk ezekkel a változásokkal.

Azt fontos tudni, hogy a béta alatt létrehozott karakterek törlésre kerülnek a béta végén, szóval ne nagyon szeresünk beléjük.

 A Fall of Oriath lesz a Path of Exile eddigi legnagyobb és legtöbb újdonságot hozó kiegészítője. Készüljetek!

(Forrás: pathofexile.com Kép forrása: pathofexile.com)