Jump to content

Path of Exile: Fall of Oriath béta event – Első hét

2017. 06. 03. 19:43

A GGG egy 5 héten át tartó eventet indított el, ahol rengeteg mikrotranzakciós nyereményen túl, több ezer kulcs kerül kiosztásra a Path of Exile következő kiegészítőjének béta tesztjéhez. Mire varunk még? Harcra fel!

Az első verseny eventek június 2-án, pénteken kezdődnek és június 10-én érnek véget. Összesen 54 versenyszám áll majd ezen a héten a rendelkezésünkre, hogy kulcsot vagy mikrotranzakciós tárgyakat szerezzünk. Hogy  pontosan mikor és milyen event kezdődik, arról a Beta Event naptár oldalán tudunk tájékozódni, illetve a jutalmak részletes listáját ezen az oldalon tekinthetjük meg.

Az összes eventnél egy Demigod’s Dominance lesz a jutalma a hét karakterosztály legjobbjainak. Minden egyes eventnél lehetőség lesz bétakulcsot és különféle mikrotanzakciós tárgyakat nyerni, de csak a legjobbaknak, szóval jobb ha felkötjük a tunikánkat.

Lesz néhány új fajta verseny is, amivel a GGG először kísérletezik. Ilyen például az Uber Breach, ahol a területek nem tartalmaznak majd szörnyeket, de lesz egy csomó Breach. Aztán lesz olyan, hogy Uber Beyond, ahol minden egyes szörnynek 50% esélye lesz Beyond portalt nyitni, amikor meghal és 100%-kal meg lesznövelve a Beyond packek mérete. Végül, de nem utolsó sorban a Monstrous Treasure event, ahol megint csak nem lesznek szörnyek, de helyettük lesz egy rakás corrupted Strongbox.

Új vagy a versenyzésben? Akkor feltétlen keresd fel a Path of Exile eme oldalát, ahol az alapvető dolgok tisztásán felül még néhány hasznos tippel is gazdagodhatsz.

(Forrás: pathofexile.com Kép forrása: pathofexile.com)