Jump to content

Path of Exile: Fall of Oriath béta event – Második hét

2017. 06. 09. 19:51

A GGG egy 5 héten át tartó eventet indított el, ahol rengeteg mikrotranzakciós nyereményen túl, több ezer kulcs kerül kiosztásra a Path of Exile következő kiegészítőjének béta tesztjéhez. Mire varunk még? Harcra fel!

A GGG bétakulcs szerzős eventjének második hete egyetlen egy-egy héten át tartó Legacy versenyszámból fog állni. Az event június 10-én veszi kezdetét és pontosan egy héttel később ér majd véget. Lesz Harcore és Standard verzió is, viszont a mikrotranzakciós tárgyak nyereményalapja közös lesz. Ezen event ideje alatt teljesíthetők lesznek a Legacy liga kihívásai is, de az event végével az alap Legacy liga is véget ér és liga és az event alatt kreált karakterek átkerülnek a Standard és Hardcore ligákba.

Minden egyes Ascendancy class top 100 játékosa a Standard és a Hardcore one-week Legancy eventből egy Alternate Art Demigod’s Dominance tárgyat kap jutalmul, illetve 100 bétakulcs és több száz mikrotranzakciós tárgy is kiosztásra kerül. A teljes jutalom listáért erre az oldalra lehet ellátogatni.

Új vagy a versenyzésben? Akkor feltétlen keresd fel a Path of Exile eme oldalát, ahol az alapvető dolgok tisztásán felül még néhány hasznos tippel is gazdagodhatsz.

(Forrás: pathofexile.com Kép forrása: pathofexile.com)