Jump to content

Path of Exile: Fall of Oriath béta event – Harmadik hét

2017. 06. 16. 19:54

A GGG egy 5 héten át tartó eventet indított el, ahol rengeteg mikrotranzakciós nyereményen túl, több ezer kulcs kerül kiosztásra a Path of Exile következő kiegészítőjének béta tesztjéhez. Mire varunk még? Harcra fel!

A harmadik héten 34 event várható, amik június 17-től kezdve érkeznek majd meg szépen sorba egy teljes héten át. Hogy  pontosan mikor és milyen event kezdődik, arról a Beta Event naptár oldalán tudunk tájékozódni, illetve a jutalmak részletes listáját ezen az oldalon tekinthetjük meg. Az első héthez hasonlóan most is bétakulcsokat és mikrotranzakciós tárgyakat szerezhetünk majd. A hét különlegessége a 4 darab új, 8 órán át tartó Grief Events (két szóló és két party). Ez egy gonosz event lesz, ahol az utolsó két órába „cut-throat” eventre vált át a játék, de azzal a különbséggel, hogy halál esetén nem dobják ki a tárgyaikat a játékosok.

Új vagy a versenyzésben? Akkor feltétlen keresd fel a Path of Exile eme oldalát, ahol az alapvető dolgok tisztásán felül még néhány hasznos tippel is gazdagodhatsz.

(Forrás: pathofexile.com Kép forrása: pathofexile.com)