Jump to content

Ingyenesen megszerezhető a Killing Floor

2017. 06. 22. 20:39

Újabb játékot szállít nekünk teljesen ingyen a Humble Store. A játék Steam kulcsáért nincs más dolgunk, mint vasárnapig felkeresni az oldalt és lecsapni a saját virtuális példányunkra.

Ha bár a Killing Floor nem mai csirke, s közben kapott is egy folytatást, azért a 2009-ben megjelent játék még mindig nagyon jól tartja magát. Méghozzá annyira, hogy alapból 18 eurót is elkérnének érte, de most mi ingyen megkaparinthatjuk a Humble Store vasárnapig tartó akciójának jóvoltából.

A Procedúra a szokásos. Bejelentkezünk a Humble Store fiókunkba és simán bedobjuk az online bevásárlókosárkánkba a játékot, amiért kerek 0,00 eurót kell fizetnünk. Ha ez megvan, akkor a fiókunk könyvtárában már meg is fogjuk találni a játékot, aminek a Steam kulcsát aktiválva örökre miénk a teljes játék. A legszebb az egészben, hogy két vendég belépőt is kapunk a megvásárolt játék mellé, így ha lesz is olyan ismerősünk, aki lemarad a mostani akcióról (de ne tegye), akkor később még őt is elcsábíthatjuk magunkkal játszani.

Ha esetleg még valaki nem is hallott volna róla, a Killing Floor egy a maga korában rendkívül népszerű és a mai napig zseniálisnak tartott co-op zombi survival shooter. Tényleg vétek lenne kihagyni.

(Forrás: humblebundle.com Kép forrása: Killing Floor)