Jump to content

3 hónap alatt 4 millió PlayerUnknown’s Battlegrounds talált gazdára

2017. 06. 23. 13:41

PlayerUnknown’s Battlegrounds kirobbanó sikere még a legcinikusabb kétkedőket is hallgatásra inti. Alig két héttel ezelőtt érte el a játék a 3 milliós eladást és már meg is van a következő millió.

 A mai nap újabb örömteli hírt osztott meg a rajongókkal a PlayerUnknown’s Battlegrounds hivatalos Twitter fiókja. Alig negyed év alatt 4 millió példányban kelt el a játékuk, ami hatalmas mérföldkő a játék történetében. A fejlesztők a poszttal szerették volna tudhatni, hogy mennyire hálásak és köszönetüket kifejezni a játékosok támogatásáért.

PlayerUnknown’s Battlegrounds csak idén március végén jött ki, de azóta megállíthatatlanul terjed. A Steamen pedig a Dota 2-t és a CS:GO-t leszámítva minden játékot beelőz aktív játékosok számát tekintve.

A Bluehole fejlesztőcsapat figyelme egy percre se lankad. Hetente adnak ki kisebb frissítéseket a játékhoz és havonta érkeznek a nagyobb csomagok a tartalmi adalékokkal. Azért a szkeptikusok oldaláról is szólva annyit érdemes megjegyezni, hogy mint az a hasonló multis survival játékoknál már szinte kötelező, a projekt továbbra is korai hozzáféréses besorolásban van és még valószínűleg ott is marad jó hosszú ideig.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)