Jump to content

Path of Exile: Fall of Oriath béta event – Negyedik és ötödik hét

2017. 06. 23. 19:57

A GGG egy 5 héten át tartó eventet indított el, ahol rengeteg mikrotranzakciós nyereményen túl, több ezer kulcs kerül kiosztásra a Path of Exile következő kiegészítőjének béta tesztjéhez. Mire varunk még? Harcra fel!

Az utolsó két hétre maradt a bétakulcs szerzős event legizgalmasabb tétele. A Two-Week Mayhem Events nevéhez hűen két héten át fog tartani június 24-től kezdődően. Lesz Standard és Hardcore verziója is ennek az eventnek, viszont a nyereményalapon most is osztozni fognak.

A Mayhem events alatt a játék területeit Rouge Exile-ok fogják ellepni, méghozzá igen szép számban, de lesznek még itt Tormented Spirit-ek, Invader bossok, Strongboxok és Breach-ek is. Nyilvánvaló okokból ezen event karakterei végül mennek majd a void ligába és tőbbé nem lesznek játszhatók más ligákban.

Ami a jutalmakat illeti: Minden egyes Ascendancy class top 100 játékosa a Standard and Hardcore two-week Mayhem eventből egy Alternate Art Demigod’s Dominance tárgyat kap jutalmul, illetve 200 bétakulcs és több száz mikrotranzakciós tárgy is kiosztásra kerül. A teljes jutalom listáért erre az oldalra lehet ellátogatni.

Új vagy a versenyzésben? Akkor feltétlen keresd fel a Path of Exile eme oldalát, ahol az alapvető dolgok tisztásán felül még néhány hasznos tippel is gazdagodhatsz.

(Forrás: pathofexile.com Kép forrása: pathofexile.com)