Jump to content

Nemsokára indul az Escape from Tarkov zárt bétája

2017. 06. 27. 18:51

Ha egy jó kis FPS-MMO-t keresünk, hogy kiszakadjunk picit a hétköznapokból, akkor lehet nem is kell nagyon tovább keresgélnünk, csak bejuttatni magunkat az Escape from Tarkov zárt bétatesztjére.

Soká jön még a Metro: Exodus, de talán lesz itt más lehetőség is, ha egy újabb orosz földön játszódó videojáték után vágyakozunk. Az Escape from Tarkov nem túl meglepő módon egy Tarkov nevű orosz városkában játszódik, ami egészen véletlenül egy a külvilágtól teljesen elszigetelt háborús övezet, ahol a különféle privát katonai szervezetek emberei csapnak össze a túlélésért. Valahogy úgy képzeljük el, mint egy éhezők viadalát csak egy nagyobb „arénával” és romantikus szálak nélkül.

Bár az Escape from Tarkov megjelenése még odébb van, de azért nem teljesen veszett fejsze nyele az ügy, ha ki szeretnénk próbálni mostanában. Nemsokára elindul a játék zárt bétája, ami ugyan nem fogja tartalmazni a végleges játék által kínált összes lehetőséget, de arra azért jó alkalmat biztosít, hogy megnézzük maguknak kicsit közelebbről ezt az idilli halálgödröt. Kipróbálhatjuk majd például a játék biztosítási rendszerét, ami talán az egyik legfontosabb mechanizmus lesz a játékban. Minél jobb biztosításra fizetünk be, annál nagyobb eséllyel kapjuk majd vissza a cuccainkat egy-egy kellemetlen halálos élmény után. Mindemellett persze lesz lehetőségünk bőven lövöldözni mindenféle fegyverekkel, amiket természetesen módunkban áll majd saját szájízünk szerint módosítani.

Az Escape from Tarkov zárt bétájához a játékot előrendelő összes bátor vásárló meg fogja kapni a hozzáférést.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)