Jump to content

Itt egy emlékeztető trailer, hogy véletlen se felejtsük el a Fortnite-ot

2017. 07. 26. 08:07

 „Nem úgy volt, hogy a Fortnite már kijött?” Nos, valami olyasmi. Valójában úgy néz ki, hogy teljes pompájában csak valamikor 2018-ban fog megjelenni, de addig is él a lehetőség, hogy bevásároljuk magunkat a korai hozzáféréses verzióba, amivel az előrendelők már egy hete játszhatnak.

Nem hinnénk, hogy aki még mindig az először 6 évvel ezelőtt bejelentett Fortnite-ra vár, annak már néhány hónap ide vagy oda sokat számítana a teljes free-to-play megjelenésig, persze lehet már rég bevásároltuk magunkat egy támogatói csomaggal. Ezekből aztán akad akár 140 dolláros verzió is, de a legolcsóbb opció amivel korai hozzáférést szerezhetünk az a 40 dolláros csomag. Ezért a pénzért már el is kezdhetünk játszani ezzel a furcsa, az Orcs Must Die széria építkezős, TD-s játékmenetére hajazó játékkal. Az alábbi videó segít egy kicsit, hogy miről is lenne szó.

Mellesleg A Fortnite volt az első új projekt, melyet az Epic bejelentett a Gears of War nyomán, de egy örökkévalóságig tartott, hogy kijöjjön - valószínűleg azért, mert Cliff Bleszinski a Lawbreakers-szel indult meg, az Epic pedig a MOBA Paragonra összpontosított.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)