Jump to content

Path of Exile – Ma érkezik az új kiegészítő és indulnak az új ligák

2017. 08. 04. 15:00

Ma este, helyi idő szerint 7-kor lepihennek picit a Path of Exile szerverei, hogy aztán már felfrissülve, a 3.0.0-ás Fall of Oriath kiegészítővel és a vadonatúj Harbirngers ligákkal térjenek vissza.

A Path of Exile eddigi legnagyobb, hatodik kiegészítőjét várjuk ma, aminek debütálásáig már csak 7 óra van vissza a cikk írásának pillanatában. Ez azt jelenti, hogy ha a fentebb említett patch csúszás és egyéb fennakadások nélkül le tud zajlani, akkor már helyi idő szerint 10 órától meg is kezdhetjük a 6 új fejezet és a Harbingers Challenge Leauge felfedezését.

Mindent összevetve tehát egy cirka 3 órás karbantartásra kell készülni mielőtt újra élesednének a szerverek. Elvileg nem szabadna, hogy gond legyen, elvégre a GGG hónapokon át tesztelte a játék változtatásait és minden bizonnyal a live szerverek frissítésének is felkészülten vágnak neki. Mindenesetre a 3 órás karbantartási idő azt sugalja, hogy biztosra akarnak menni.

Az expanzió foltnak egy nagyjából 7,1 GB-ot érdemes előkészíteni a merevlemezen az eddigieken felül. A Steam kliens szépen intézni fogja magától a frissítést, viszont torrentes letöltési lehetőséget is biztosít a csapat, amit itt találhatunk. A torrent csak a GGPK fájlokat tartalmazza. Ezeket be kell másolni az aktuális játékkönyvtárba miután a fejlesztők patchelték a szervert.

Mindeközben extra karakter hely akció is fut a játék shopjában, ami kivételesen még holnap is tartani fog, hogy biztos mindenkinek legyen kellő mennyiségű helye nekivágni az új ligáknak.

Ha pedig valamilyen oknál fogva nem állna módunkban csatlakozni a mai starthoz, akkor se kell teljesen kimaradnunk a jóból. A közösség Twitch streamerei élő közvetítésekkel várnak majd minket egész éjszaka.

(Forrás: pathofexile.com Kép forrása: pathofexile.com)