Jump to content

Több mint 25000 év játékidőt hoztak eddig össze a PUBG játékosok

2017. 08. 13. 18:47

Hogy a PlayerUnknown’s Battlegrounds lenyűgöző gyorsasággal vált napjaink egyik legnépszerűbb játékává a semmiből, az nem titok, de hogy ez pontosan számokban mit is jelent, azt most jól meg is nézhetjük magunknak.

A Bluehole megosztott pár hihetetlen statisztikai adatot az IGN-el a PUBG kapcsán, amik jól tükrözik, hogy mennyire népszerű is ez az új őrület a játékosok körében. A látványosan ábrázolt statisztikák megtekintéséért ide kell majd kattintani, de annyit elárulunk, hogy összesen 25,815 évnyi játékidőt öltek bele eddig a játékosok a játékba, aminek 965,83 millió halál lett az eredménye. Kevésbé meglepő lehet a játékot űzők számára, hogy melyik fegyverrel vitték be a legtöbb halálos ítéletet. Ez a fegyver mindenki kedvenc öreg roham puskája. Ez a fegyver annyira népszerű, hogy a fenti közel egy milliárd halálnak az 56,97 százalékáért felel. Szép kis adat ez, pedig sok más fegyver is elérhető a játékban, de meg se közelitik a favorit fegyver. A legnépszerűtlenebb az íjpuska a maga kevesebb mint 1 százalékával.

Az IGN összefoglalójában még sok érdekes statisztikát találhatunk. Nézzünk rá, mert megéri. Egyébként is a PUBG most az egyik legnépszerűbb játék a Steamen, s talán a statisztika a kétkedőknek is segít bebizonyítani, hogy még egy jó darabig nem megy ez a játék sehova.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)