Jump to content

A Battlefield Heroes visszatér a túlvilágról?

2017. 09. 20. 13:05

Egy csapat lelkes modder már egy ideje azon dolgozik, hogy újra életet leheljen a  néhány éve érdeklődés hiányában odaveszett free-to-play Battlefield Heroes koncepciójába, s lassan ott tartanak, hogy készek a feltámadásra.

A találóan elnevezett Revive modder csapat összekaparta azt a kódkupacot, ami a Battlefield Heroes-ból maradt, hogy létrehozzák belőle a saját verziójuk. A játék fejlesztése momentán alfa fázisban van, de nemsoká kész lesz a teljes indulásra. Ennek bizonyítására a csapat meg is osztott egy bő egy órányi gameplay videót, amiből még az is kiderül, hogy az anno teljesen elbaltázott mikrotranzakciós rendszer miatt sem kell többé aggódnunk.

A Battlefield Heroes portálján már regisztrálhatunk is az alfára, ha elnyerte a dolog a tetszésünk és aktívan segíteni szeretnénk a játék tesztelését.

A Battlefiled Heroes eredetileg 2009-ben jelent meg, aztán még 6 éven át bírta, de igazából sose hozta meg azt a nagy sikert, amit az indulása előtt reméltek tőle. Talán majd most, a modderek által életre keltett kiadás jobban sül el.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)