Jump to content

Itt a második Humble Very Positive Bundle

2017. 09. 20. 14:39

Új hét, új Humble Bundle. Most egy újabb nagyon-nagyon pozitív értékelést kapott játékokból összeállított csomag vár minket, csak hát csalóka dolog ez a Steames értékelés.

A következő 13 napban a Humble Very Positive Bundle 2-t tehetjük a magunkévá többé vagy kevésbé, attól függően, hogy mennyit kívánunk meg az alábbi játékokból.

Legalább 1 dollárért miénk lehetnek olyan címek, mint a Rive, a Neon Chrome és a Dungeon Souls 2, amik mellé jár a keksz, meg a Rive és a Dungeon Souls 2 muzsikái.

Ha a 6-7 dollár között járó átlagot is kicsengetjük, akkor a fentiek mellé még megkapjuk az Ultimate Chicken Horse, az Oxenfree és a Middle-earth: Shadow of Mordor GOTY játékokat.

A 10 dolláros csomagnál a fentiek fejébe még a Death Road to Canada és a király Beat Cop is bezsákolható a Steames játékkönyvtárunkba.

A legjobban persze akkor járunk, ha tetszik is pár ezen játékok közül, plusz amúgy is előrendelni tervezzük a Middle-earth: Shadow of War-t, amit a fentiekkel együtt 80 dollárért meg is tehetünk és még egy polót is hozzácsapnak nekünk a csomaghoz.

(Forrás: humblebundle.com Kép forrása: humblebundle.com)