Jump to content

A hétvégén már csaknem 2 millióan játszották egyszerre a PUBG-t

2017. 10. 09. 15:59

A PlayerUnknown’s Battlegrounds hamarosan eléri a 2 milliós mérföldkövet az egyidejűleg játszó játékosokat számolva a Steamen, ami önmagában is lenyűgöző, hát még ha hozzátesszük, hogy a konzolos megjelenések csak majd ezután jönnek.

Miután nagyjából minden rekordot megdöntött már a Steames statisztikákban, a PlayerUnknown’s Battlegrounds most új, eddig példátlan rekordokat állít fel saját eddigi teljesítményeire rálicitálva. A PUBG csak nemrég döntötte meg a DOTA2 1,2 milliós rekordját, de már zakatol is tovább a gépezet az egyszerre 2 millióan játszó játékosok rekordja felé. A hétvégén 1 984 278 játékost számolt a Steam rendszere, amit jó ideig nem volt lenyomni semmilyen más Steames játék, maximum a PUBG tud majd saját magával versenyezni.

A Steamen összeségében 16 milliónál is több játékos játszott. Ha egy kis matekkal gyorsan meg kis kapjuk, hogy nagyjából az összes játékos 12%-t egyetlen egy játék, a PUBG adja. Egy olyan játékról beszélünk, ami ráadásul csak március óta érhető el és egyenlőre csak korai hozzáféréses formában.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)