Jump to content

League of Legends – Megérkeztek a hangulatjelek!

2017. 10. 11. 11:16

A mai nappal megérkezett a League of Legends 7.20-es frissítése, s vele egy egész kollekciónyi hangulatjel, amiket úgy gyűjtögethetünk majd, mint más a pokémonokat. Szerezzük meg hát mind!

A League of Legends legújabb 7.20-as frissítésével bekerült a játékba egy új lap a Gyűjteményeinkhez. Ezen az új lapon gyűjtögethetjük majd a játékba frissen bekerült hangulatjeleket, amiket aztán majd a játékon belül használhatunk. Összesen egyszerre 7 különféle aktív hangulat jelünk lehet. A 7 hangulatjelből egyet a győzelemhez, egyet a vereséghez rendelhetünk hozzá. A maradék 5 hangulatjelt egy tárcsa szerű megoldáson helyezhetjük el, amit játék közben alapjáratón a T billentyű lenyomásával csalogathatunk elő.

Ha a játékba lépve felkeressük az új hangulatjeles Gyűjtemény lapot, akkor látni is fogjuk, hogy már kaptunk is egy hangulatjelet ajándékba. A felfelé mutató hüvelykujj hangulatjelet. Ide fog kerülni az összes további hangulatjel, amit beszerzünk magunknak. Jelenleg erre a boltból van lehetőség. Kezdetnek 25 különféle hangulatjel közül válogathatunk, de ezt természetesen hamarosan tovább fogja bővíteni a Riot Games. Hogy kellett-e ez az egész hangulatjelesdi a játékba? Meg nem mondjuk, de mivel már minden más hasonló játékba volt ilyesmi, hát a League of Legends se hagyhatta parlagon a lehetőséget.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)