Jump to content

Destiny 2 PC - A jelenleg ismert hibák és lehetséges megoldásaik

2017. 10. 21. 19:15

A Destiny 2 PC-s verziójáról hamar kiderült, hogy bizony bőven lesz még mit finomítani rajta. A játékot fejlesztő Bungie indításnak összeszedte a leggyakoribb kellemetlenségeket, amikbe játékosként belefuthatunk.

A Destiny 2 jelenleg szamon tartott ismert hibái közül még a legtöbbre nincs megoldás, viszont néhányat egy kis ügyeskedéssel el tudunk kerülni, ami majdnem olyan, mintha. Ezek jobbára PC specifikus hibák, így a helyi beállítások módosításával megkerülhetők, megszüntethetők. Nézzük szépen sorba, hogy milyen gondok is adodhatnak:

SLI, HDR, VSync

A játékosok nem-natív felbontások használata mellett hibába ütközhetnek, amikor az SLI, HDR, vagy VSync beállításokat kikapcsolják. Ennek elkerülésére javallott a megjelenítő legnagyobb elérhető felbontását használni.

Saxophone errors when launching

A játékosok tévesen találkozhatnak Saxophone hibákkal, amikor elindítják a Destiny 2 alkalmazást közvetlenül a .exe fájlból. Azok a játékosok, akik ezzel a problémával szembesülnek zárják be az alkalmazást és indítsák el újra a Blizzard Battle.net alkalmazáson keresztül.

Bejelentkezés DC után

Egy általános hibakódba futhatnak bele azok a játékosok, akik elveszítik az internetkapcsolatot. Ez a hibakód blokkolhatja az érintett játékos visszatérését a játékba. Ha valaki ilyesmit tapasztal, akkor a játék teljes újraindításával érdemes próbálkozni.

Buffalo error kód

A Buffalo error kód akkor kerül elő, amikor a rendszer úgy érzékeli, hogy egyszerre több PC-ről is be vagyunk jelentkezve. Hogy megszabaduljunk tőle, lépjünk ki mindenhonnan, ahol épp nem kívánunk játszani.

Bolond kurzor tri-monitor konfignál

A felbontás váltás 5760×1080, 4080×768 és 3072×768 között csapdába ejtheti az egérkurzort a jobbszélső monitor képernyőjén. Ha ilyen hibával találkozunk, akkor Alt+Tab kombinációval tegyük le, majd hozzuk újra vissza a játékot, továbbá javallott az ablak mód használata. Ugyanitt érdemes megjegyezni, hogy a tri-monitor konfignál a Depth of Field beállítás is okozhat gondokat, amit érdemes kikapcsolni.

Windows 10 Game Bar

Fullscreen módban nem fog működni a Win 10 Game Bar. Ha használni szeretnénk a játékkal együtt, akkor alkalmazzunk Windowed vagy Windowed Fullscreen beállításokat.

NumPad Binding

A legtóbb esetben nem lehetséges a NumPad billentyűre beállítani bármit is.

IME és Fullscreen

Azok a játékosok, akik Input Method Editorokat használnának fekete képernyőbe ütközhetnek Fullscreen beállításoknál. A megoldás itt is a Windowed vagy a Windowed Fullscreen mód alkalmazása.

Vállalati és egyetemi hálózattok

Néhány játékos számára nem elérhető a Destiny 2 vállalati vagy egyetemi hálózattokról. Ha ilyen problémába ütközünk, akkor vegyük fel a részlegünk rendszergazdájával a kapcsolatot és/vagy kövessük a Bungie standard hálózati hibaelhárítási útmutatóját.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)