Jump to content

Grim Fandango, ABZU és Full Throttle a legújabb Humble csomagban

2017. 10. 25. 13:46

Éltre kelt a legújabb Humble Bundle csomag, ami a szokásos játékáradat mellett, most egy VIP jegyet is magában foglal az ötödik éves Day of the Devs eseményre.

A következő 18 napban lesz elérhető az a Humble Day of the Devs 2017 Bundle, amivel VIP bejárást szerezhetünk magunknak a San Francisco-i Day of The Devs rendezvényre. Ez persze nem biztos, hogy mindenkit annyira lázba hoz, viszont arra akad itt néhány jó kis indie játék is:

Legalább egy dollárért a következő játékok járnak: TumbleSeed, Grim Fandango Remastered és Loot Rascals. A Grim Fandango Remastered és a Loot Rascals zenéit is megkapjuk ezen a szinten.

Akik legalább az aktuális átlagot hajlandóak beáldozni (momentán 6,33 dollár), azok a fentiek mellé megkapják még az ABZU, a Flinthook és a Day of the Tentacle Remastered játékokat.

A 15 dolláros prémium csomag esetében jár a Full Throttle Remastered és a teljesen procedurálisan generált, mesterséges intelligencia vezérelte szimulátor, az Everything. Ez az a szint, ahol a fentebb említett Day o Def VIP jegy is belép a képbe. Az eseményre november 11-én kerül sor, bővebben pedig itt tudunk róla tájékozódni.

(Forrás: humblebundle.com Kép forrása: humblebundle.com)