Jump to content

Idle Champions of the Forgotten Realms – Ingyenes Starter Pack (november 2-ig)

2017. 10. 27. 02:01

Idle Champions of the Forgotten Realms csapata fejlesztői Q&A streamet tartott a minap, ahol a szemfüles rajongókat egy ingyenes DLC csomaggal is meglepték. Ez a csomag azonban nem csak a stream nézőinek, de mindenki más számára is elérhető, aki tudomást szerez róla.

Jelenleg a játék Steam áruházi oldalán ingyenesen érhető el a Idle Champions of the Forgotten Realms – Starter Pack, de ez már csak néhány napig lesz így. Az egyébként D&D témájú free-to-play clickerhez most ingyenesen megszerezhető kezdő csomag két aranyládát és egy Bruenor felszerelésébe kerülő kék szintű pajzsot tartalmaz. Utóbbi nagy segítség akkor is, ha nem éppen most kezdjük a játékot, hiszen a marcona törp képességét erősíti, ami a játék második legerősebb ultimate képessége.

A Starter Pack tartalma:

  • Bruenor’s Shiny Level 1 Strong Shield
  • 2 Gold Chests

Fontos! A starter pack csütörtökig, azaz november 2-ig ingyenes. Csapj le rá még ma!

Egyébként is érdemes most felnéznünk az Idle Champions of the Forgotten Realms játékba, hiszen alig egy napja indult el a játék speciális Halloween eventje, aminek révén új szezonális kalandokba vághatunk hősies kis csapatunkkal, valamint egy teljesen új karaktert is feloldhatunk.

 
(Forrás: Idle Champions Of The Forgotten Realms Kép forrása: Idle Champions Of The Forgotten Realms)