Jump to content

Bejelentették a World of Warcraft 7. kiegészítőjét

2017. 11. 04. 15:05

Megkezdődött az idei BlizzCon, s ahogy arra számítani lehetett, rögtön az első napon jött is a hír a menetrend szerinti következő World of Warcraft kiegészítőről, a Battle for Azeroth-ról.

Habár az nyílt titok volt, hogy a Blizzard már javában hegeszti a 7. World of Warcraft kiegészítőt, de azt hétpecsétes titokként őrizték, hogy miről is fog szólni, egészen mostanáig. A BlizzCon első napján lerántotta a Blizzard a leplet a következő WoW kiegről, a Battle for Azeroth-ról. Rögtön kaptunk is egy gyönyörűséges cinematic trailert a szokásos, de megunhatatlanul kiváló Blizzardos minőségben, valamint egy rakat izgalmas infot arról, hogy mit hoz majd minden idők leghíresebb MMORPG játékának következő fejezete.

Először is az elérhető maximális szint 110-ről, 120-ra emelkedik. 3-3 új szövetséges fajt kap az Alliance és a Horda valamint 1-1 új, három részből álló kontinenst. Az új Hordás és Alis fajok egyből 110-es szintről indulnak majd, de a Blizzard szerint megint lesz miért visszalátogatni a régebbi helyszínekre is. Az új szigetek felfedezését három fős scenariókban lehet majd végigharcolni más játékosokkal vagy AI társakkal az oldalunkon. PVE oldalon kezdetnek 10 új dungeonre és egy új raidra már biztosan lehet számítani, de ez a kieg végre a PVP tartalomra is figyelni fog. Ismét igazi harcokra számíthatunk a két oldal között. Visszatérnek a régi időket idéző 20 fős PVP csapták az új Warfront játékmódokban. Most is lesznek végtelenségbe grindolható Artifact tárgyak, de a Legion-os fegyverek helyébe egy Heart of Azeroth nevezetű nyaklác lép majd.

Első nekifutásra ezek lennének a kiegészítő fontosabb featurejei. Részletesebb információkat a kiegészítő hivatalos weboldalán találhatunk, ahol egyébként már a bétára is jelentkezhetünk.

(Forrás: World of Warcraft Kép forrása: World of Warcraft)