Jump to content

Egy darabig még nem lesz semmi a Warcraft 3 és a Diablo 2 remastered kiadásából

2017. 11. 06. 19:49

Talán az egyik legnyilvánvalóbb bejelentése volt a Blizzard-nak az idei BlizzCon-on, hogy készülőben van a Warcraft 3 és a Diablo3 remastered, de a megjelenésüket egylőre a távoli jövőbe helyezte a kiadó.

A Blizzard nem meglepő módon a StarCraft Remastered után szeretne egy hasonló kiadást a Warcraft 3-ból és a Diablo 2-ből is. A Blizzard klasszikusainak feljavított változatára igény is van, rengeteg játékos várja, hogy ha másért nem, de legalább nosztalgia végett beújítsa ezeket a játékokat a gyűjteményébe. A rossz hír az, hogy ez még odéb lesz.

A Blizzard úgy nyilatkozott, hogy a Diablo 2 és a Warcraft 3 Remastered kiadásainak várnia kell, míg a csapat az alap játékokat rendbe nem tette teljesen bugfixek ügyében. Peter Stilwell a Blizzard klasszikus játékain dolgozó vezető producerre szerint a StarCraft Remastered esetén azért volt könnyebb dolguk, mert ott már alapból egy kiegyensúlyozott játékkal dolgozhattak, ellenben például a Warcraft 3-nál még nincs meg ez a tökéletes balance, írja a PC_GameN.

Gyakorlatilag ennek a két játéknak a remastered kiadását az eredeti verziók közösségei fogják megszenvedni, amit a Blizzard szeretne elkerülni.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)