Jump to content

Path of Exile – War for the Atlas bejelentve

2017. 11. 17. 02:27

December elején ismét fenekestül felfordul a Path of Exile világa. Egy ősi lény, az úgynevezett „Elder” megkérdőjelezi a Shaper hatalmát, a konfliktus pedig eddig soha nem látott területeket nyit majd meg kitaszított hőseink előtt.

22 nap és 22 éjszaka. Ennyit kell még várnunk a Path of Exile következő gigászi frissítésére, a War for the Atlas-ra, ami ezúttal a játék end-game tartalmát fogja tovább bővíteni. Szokás szerint most is új ligák indulnak majd, új egyedi tárgyakkal és képesség kövekkel. Ezek az újdonságok nyilván remek lehetőséget adnak majd a játékosoknak új buildek és karaktermechanikák kiötlésére, de az igazi izgalmat a 32 vadonatúj pálya jelenti majd, amik csak arra várnak, hogy felfedezzük őket. Lesznek új ellenségek is, akik utunkat állják. Ha eddig azt hittük, hogy a Shaper és bandája kemény ellenfelek, akkor van egy rossz hírünk: új ellenfelünk, az Elder, nem csak simán elfogyasztja a Shaper teremtményeit, de minden egyes alakalommal egyre erősebb is lesz. Minél erősebb szörnyeteget fogyaszt el, annál erősebb lesz, amikor szembe kerülünk vele. Jobb lesz, ha felkötjük a tunikánk.

A War for the Atlas frissítéssel kapcsolatos további információkat a hivatalos oldalon találhatunk, ahol a GGG már fel is fedett nekünk néhány egyedi tárgyat és képesség ékkövet. Természetesen ez még csak a meglepetések egy része, de addig is még az új ligákra várunk, gyönyörködhetünk ebben az új trailerben:
(Forrás: pathofexile.com Kép forrása: pathofexile.com)