Jump to content

Új Five Nights at Freddy’s játék jelent meg a semmiből

2017. 12. 05. 09:15

Az új Five Nights at Freddy’s más mint az eddig megjelent címek. Az ünnepekre való tekintettel egy könnyedebb és ingyenes pizza szimulátornak álcázott játék vár ránk, ami valójában sokkal baljósabb, mint amilyennek elsőre tűnhet.

A Five Nights at Freddy’s sorozat eddig 5 játékot, 2 spin-offot és 2 novellát termelt ki eddig, de most itt egy újabb érdekesség. A Freddy Fazbear's Pizzeria Simulator Steam oldala már-már olyan ártatlan képet fest a játékról, hogy az ember rögtön gyanút is fog. Valóban csak ártatlan pizzázgatásról lenne itt szó?

A Steam megjelent értékelések és a YouTube-os videók arról árulkodnak, hogy ez a játék bizony nem az, aminek a Steames be mutatkozása alapján hazudja magát, hanem bizony annál jóval több. A legtöbb Steames értékelés 90 perc játékidő után született, ami azt sejteti, hogy legalább ennyi játékidő benne van a játékban, amit tulajdonképpen betudhatunk az FNAF 6-nak. Annak az FNAF 6-nak, ami már egy ideje fejlesztés alatt volt, aztán törölték még mielőtt rendesen bejelentették volna, hogy egyáltalán készül. Hogy ez lenne e az a verzió, vagy azóta mennyit változott a fejlesztés alatt a játék, azt nem tudni, de mindenesetre ingyenes, így bárki megnézheti magának. Kellemes rettegést!

(Forrás: steampowered.com Kép forrása: steampowered.com)