Jump to content

Path of Exile – Megérkezett a War for the Atlas kiegészítő

2017. 12. 13. 12:26

Elérkezett a nap, amire már egy ideje minden Path of Exile rajongó vár. Nincs több idő, se menekvés, mert itt a következő kiegészítő, hogy napokra a monitorok elé szögezze a játékosokat.

A Path of Exile – War for the Atlas kiegészítő nagyon jó példa arra, hogy amikor már azt hinnénk, hogy innen már csak jobb lehet, akkor még bőven tud hova romlani a helyzet. Nem sokat spoilerezünk el azzal, hogy az előző nagy kiegészítővel Wraeclast szigetére visszatérő istenségek szanaszéjjel szedték az általunk ismert világot. Ez a változás viszont alig, jobbára csak közvetett módon érintette az endgame történetet. A War of the Atlas most pontosan erre az endgame tartalomra mozdul rá 32 új mappal, valamint az Elder nevezetű ősi és sötét lények bevezetésével, akik a Shaper által birtokolt hatalmat vágyják a magukévá tenni.

Adott tehát egy kibővült endgame térkép, új ellenségek és új főellenségek, bővült a képességek tárháza is, valamint vadonatúj és teljesen egyedi felszerelések felfedezése is csak ránk vár, de ez még nem minden. Az új Abyss ligákkal úton-útfélen óriási repedéseket fedezhetnek fel a játékosok, amelyek csak úgy öntik magukból a keményebnél keményebb ellenfeleket, no meg a ritka kincseket, ha túléljük az ütközeteket. A repedéseket őrző egyedi teremtményekből és a repedések végén rendre felfedezhető tárolókból nem ritkán egy-egy különleges Abyss ékszer is esik, amelyeket szintén a Abyss ligákkal bekerült foglalatos övekbe, vagy a képességfánk megfelelő részein helyezhetünk el. Kellemes vadászatot és jó achievementkedést!

(Forrás: pathofexile.com Kép forrása: pathofexile.com)