Jump to content

Itt a PUBG 1.0 PC-re, csak a szerverek nincsenek sehol

2017. 12. 21. 15:30

PlayerUnknown’s Battlegrounds a mai nappal kilépet a Steam korai hozzáférés kategóriából, hogy belevágjon a nagybetűs 1.0-ás életbe, de sajna ez az indulás nem sikerült zökkenőmentesre.

Miközben ezeket a sorokat írjuk, a PUBG szerverei elérhetetlenek az összes régióból. Ez a helyzet pedig már több mint egy órája fennáll, amit közben a játékot fejlesztő csapat is megerősített, egyúttal jelezvén, hogy már dolgoznak a probléma megoldásán.

Ez a leállás vélhetően annak a fejleménye, hogy már néhány órával korábban az EU szerverek túlterheltsége miatt a játékosok nem tudtak csatlakozni új meccsekhez, valamint a ranglisták adatait se akarta behozni a rendszer, nem hogy frissíteni a rekordokat.

A fejlesztők rögtön sűrűn elnézést is kértek, Twitteren pedig folyamatos tájékoztatást adnak a felmerült problémákkal kapcsolatosan. Valahol némi kis indulási nehézségre mindenképpen számítani lehetett, de ilyen több órán át tartó küszködésre talán csak a legszkeptikusabbak készültek.

Update: A Szerverek az első hibák észlelése után csaknem 2 órával visszatértek és most úgy tűnk minden régióban működőképesek. Végre igazából is indulhat a játék.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)