Jump to content

The Witcher 3: GOTY akció a Steam-en

2018. 02. 07. 13:50

Tudjuk, hogy a minden tisztes gamer számára kötelező darabnak számító The Witcher 3 már úgy is meg van szinte mindenkinek, de ha valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva eddig még se tettünk volna szert erre a kötelező darabra, akkor most itt egy remek lehetőség pótolnunk.

Hovatovább momentán nem csak a The Witcher 3: Game of the Year Edition érhető el potom 20 dolláros akciós áron a Steam-en, de az egész Witcher franchise remek akciókat lát egészen február 11-ig.

Azonak akiknek már meg van az alap Witcher 3 se kell csüggedni. Ők 12,öö dollárért vásárolhatják meg az expansion pass-t a játékhoz, vagy külön-külön 50%-os kedvezménnyel az egyes DLC-ket.

A The Witcher 2: Assassin of King Enchanced Edition még ennél is jobb áron kapható. A sorozat második része 85%-os kedvezménnyel csupán 2,99 dollár az akció ideje alatt, míg az original Witcher Enhanced Direcor’s Cut csak 1,49 dollár. A kevésbé ismert, de szintén idevágó The Witcher Adventure Game pedig csak 2,49 dollár.

Amennyiben úgy döntünk, hogy az egész Witcher csomagot bedobnánk az online kosarunkba, úgy összesen csak 27 dollárt kell fizetnünk érte, cserébe pedig egy életre szóló élményt kapunk.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)