Jump to content

Path of Exile: Bestiary League trailer

2018. 02. 15. 22:04

Aki bújt, aki nem, március elején jön a következő nagy Path of Exile patch, s vele a kitaszított hőseinkből rettenthetetlen pokémonvadászt varázsoló Bestiary League, aminek már mutatjuk is a bemutatkozó trailerét.

Nagyjából két hét múlva, március 2-án érkezik meg a GGG-től a Path of Exile univerzumának következő nagy frissítése, ami a fejlesztők elmondása szerint az eddigi legnagyobb és legkomplexebb expanziónak ígérkezik. Tény hogy a srácok előszeretettel mondták rá ezt az előző néhány kiegészítőre is, de az is tény, hogy nem is hazudtak, így nincs rá okunk, hogy most kezdjünk el kételkedni a szavukban.

Pláne, hogy a trailer igencsak magával ragadó, már ha kedveljük PoE sötét és komor világát. A kiegészítőről részleteiben már itt írtunk bővbben, így most nem is ecsetelnénk az újdonságok sorát, amit ez a valóban grandiózus kiegészítő tartogat a játékosoknak, inkább csak nézzük meg együtt az alábbi trailert, még úgy ötvenszer, hátha közben gyorsabban eltelik ez a pár hét, mielőtt játszani kezdhetnénk vele.

(Forrás: pathofexile.com Kép forrása: pathofexile.com)