Jump to content

Kihagyhatatlan játékokkal támad a Humble Classics Return Bundle

2018. 02. 21. 10:01

Vannak olyan klasszikusok, amiket egyszerűen minden a videojátékok világa iránt kicsit is érdeklődő játékosnak ismernie kellene, s akad néhány olyan is, ami ezeknek a játékoknak a direkt vagy legalábbis spirituális leszármazottja. A legújabb Humble csomag most egy csokornyi ilyen játékkal kedveskedik.

Broken of Sword, Age of Wonders, X-COM.. micsoda idők is voltak azok. Persze ezen sorozatok első darabjai óta már nem is egy évtízed telt el, így már nem csak a nagy ősöket, de már a utánuk érkező folytatásokat és szellemi utódokat is nyugodtan a klasszikusokhoz sorolhatjuk. A Humble Classics Return Bundle pontosan ezeket a klasszikusokat hivatott visszahozni, ha nem is a legrégebbi címekkel, de méltó követőikkel.

Legalább egy dollárért a miénk lehet nek a következő játékok:

  • Broken Sword 5 - The Serpent's Curse
    • Shadowrun Returns
    • Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure
    • Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut

Az aktuális átlag megfizetésével a fenti játékokhoz a következő címek csatlakoznak:

  • Shadowrun: Hong Kong - Extended Edition
    Wasteland 2: Director's Cut - Digital Deluxe Edition
    • Age of Wonders III
    Xenonauts

S végül a 15 dolláros prémium tier

  • Torment: Tides of Numenera
    Dreamfall Chapters: The Final Cut Edition

A prémium szinthez még jár egy 2 dolláros Humble kupon jóváírás a Monthly előfizetéshez, de nem ezért fog minket érdekelni ez a csomag. Vastagon szedve kiemeltük az általunk kötelezőnek tartott játékokat, de őszintén, ha anno szerettük az eredeti XCOM játékokat, akkor már pusztán a Xenonauts miatt kihagyhatatlan ez a csomag. A Xenonauts minden, ami az XCOM volt anno, s annál is több. Talán a valaha készült legjobb planetáris védelmi szimulátor, aminek ha minden jól megy, akkor még idén a folytatása is meg fog jelenni.

(Forrás: humblebundle.com Kép forrása: humblebundle.com)