Jump to content

Age of Empires: Definitive Edition – Értékelések és pontszámok

2018. 02. 22. 12:49

Miután az eredetileg tavalyra tervezet megjelenést sikerült 2018. elejére áttolni, most végre megérkezett Age of Empires: Definitive Edition, mi pedig körbenéztünk, hogy megérte-e a várakozást.

Age of Empires: Definitive Edition részben remaster, részben az eredeti RTS remakeje. A játék részleteit jelentősen feljavították a kor elvárásainak megfelelő szintre, miközben a grafikáját és a zenéit is alaposan kipofozták.

A Definitive Edition kapott egy új zoom szintet, így már alaposan ráközelíthetünk a megszépült egységekre és épületekre, ráadásul ezt akár 4K felbontás mellett. A kampány is fejlődött. Új narratívákkal bővült az egyjátékos történet, de a többjátékos részt is sikerült frissíteni a mai rendszerekhez, ami valószínűleg a legnyomosabb érv lesz a játék ezen verziójának megvásárlása mellett.

Az Age of Empires: Definitive Edition már kapható is a Microsoft áruházából 19,99 dollárért. Ez a jó hír. A rossz hír, hogy Steamen hiába keressük, nem fogjuk megtalálni, bár ez lehet néhány hónappal később még változhat.

Egyébként a játék olyan mint volt. Az Age of Empires: Definitive Edition képes hozni a régi hangulatot, ez pedig a kritikusoknál manapság a következő pontszámokra volt elég:

Age of Empires: Definitive Edition már elérhető PC-re.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)