Jump to content

Ingyenes lett a H1Z1

2018. 03. 08. 14:58

Kár volt kételkedni a H1Z1 fejlesztőinek szavában, mert korábbi ígéreteiknek megfelelően a játék nem csak a korai hozzáférést hagyta el egy hete, de mostanra az árcédulájától is sikerült megszabadulnia.

A Daybreak Game Company által kiadott és fejlesztett H1Z1 neve már mindenkinek ismerős lehet, aki az elmúlt években a túlélős játékok között böngészett. Igen a H1Z1 jó ideje ott volt a korai hozzáféréses címek között, és igen csak nagyjából egy hete sikerült megjelennie, de tulajdonképpen valahol ez a játék volt az, ami kitaposta az utat az olyan játékok előtt, mint a PlayerUnknown’s Battlegrounds vagy a Fortnite. Sajna utóbbi címek megjelenésével a H1Z1-ről el is terelődött a játékosvilág figyelme, pedig a játék fejlődése nem állt le, sőt, hosszú évek után befejezettnek tekinthető.

Most pedig, hogy eljött a játék megjelenésének ideje, sokaknak eszébe jutott, hogy anno, mintha azt ígérték volna a fejlesztők, hogy free-to-play lesz. Ez bizony a mai nappal be is következett, így mostantól bárki kipróbálhatja a játékot.

A játékot korábban megvásárló játékosok egy Appreciation Pack-ot kapnak jutalmul, amiért még anno bizalmat szavaztak a játéknak. Ebben különböző in-game nyalánkságok és 10 Victory Crate mellett ott lapul majd 10 000 skull, amit arra költenek a játékosok az in-game shopban, amire csak szeretnének.

Íme a legújabb kedvcsináló videó, amiben már a H1Zi Battle Royale játékmódja is bemutatkozik:

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)