Jump to content

Két napig ingyenes a The Flame in the Flood

2018. 05. 10. 14:23

Ismét egy szép nap virradt az ingyenesen megszerezhető játékokat keresgélőkre. A Humble Bundle legújabb ajándéka a The Flame in the Flood, amit a következő 48 órában lesz lehetőség bezsebelni.

Mostantól, a következő két napig ingyen és bérmentve szerezhetünk meg egy The Flame in the Flood Steam kulcsot, hála a Humble Bundle Áruház menetrend szerint érkező újabb ajándékozós akciójának. Maga a játék nagyon dióhéjban egy indie csapat túlélős kalandjátéka, amiben egy barátságtalan világban, egy tutaj hátán szigetről szigetre közlekedve kell beszereznünk a napi betevőt, miközben mindenféle kórság, veszedelem és MEDVE igyekszik elragadni tőlünk drága életünk.

A játék megszerzéséhez most is szükségünk lesz egy Humble Bundle fiókra, de ha még nem rendelkezünk vele, akkor sincs ok a pánikra, ugyanis a regisztráció ingyenes. Utána belépve már nincs is más dolgunk, mint ezen az oldalon hozzáadni a kosarunkhoz a játékot, majd 0 dollárért megváltani az online kasszánál.  Hovatovább, ha már úgy is az oldalon járunk, akkor szétnézhetünk a további akciós ajánlatokért. Például a legújabb Humble Bundle Monthly csomag 12 dollárért vagy egy tucat játékkal gazdagit minket a hónap végén és a Destiny 2-t még előre oda is adják nekünk.

 

(Forrás: humblebundle.com Kép forrása: humblebundle.com)