Jump to content

Dauntless open béta indul május 24-én

2018. 05. 23. 15:27

Hamarosan kezdetét veszi a Monster Hunter hasonmás kategóriában induló Dauntless open bétája, amiben kedves és kedvetlen „kis” szörnyeket gyilkolhatunk halomra. Mi ott leszünk, és ti?

Hogy mi is lenne ez a Dauntless? A Phoneix Labs open world co-op szörnyvadászos univerzuma, ami erősen hajaz a Capcom Monster Hunter sorozatának receptjére. Az érdekesség itt, hogy ez a játék inkább a PC-seket célozza meg és elvileg már egy közepesen rossz PC-n is képes lesz elfutni. Egyébként, mint mondtuk, a recept nagyon hasonló, mint a Monster Hunter játékoknál. Nem szép ezt így kihangsúlyozni, de tényleg nagyon adja magát. Adott nekünk egy világ, teli szörnyekkel (Behemoths), akik csak arra várnak, hogy mi és kis csapatunk rajtuk üssünk és alapanyagokká klopfoljuk szét őket, amikből aztán szépen fejlesztgethetünk, hogy még nagyobb és még veszedelmesebb szörnyeket győzhessünk le még jobb alapanyagokért. Ismerős? Nem véletlen!

Tréfálkozás félretéve a Dauntless azért Dauntless és nem más. A játék világa és atmoszférája egyedi, de ha ez se lenne elég meggyőző, akkor van még egy igen súlyos ér mellette a Monster Hunter World életélménnyel szemben, méghozzá az, hogy ez a játék bizony FREE-TO-PLAY lesz. Hovatovább, ha most regisztrálunk a játék hivatalos oldalán, akkor május 24-én részt vehetünk a játék open béta tesztelésén, ami alatt jó alaposan megnézhetjük magunknak, hogy a későbbiekben megéri-e majd-e játék a további figyelmünket.

(Forrás: playdauntless.com Kép forrása: playdauntless.com)