Jump to content

Már lehet jelentkezni a Fear the Wolves bétára

2018. 06. 28. 17:10

A Vostok Games STALKER inspirálta, s egyben battle royale kategóriába sorolandó lövöldéje hamarosan béta fázisba lép, amire már jelentkezhetünk is.

A februárban felbukkant Fear the Wolves egy kicsit másfajta megközelítésben tálalja napjaink felkapott battle royale őrületét. Habár a játékosok számlálása itt is játszik, de azért rendesen megszórták a játék mechanizmusát saját ötletekkel.

A legutóbbi trailer szépen stilizált formába öntve mutatta meg, hogy mégis miféle új aspektust várhatunk majd a Fear the Wolves féle battle royale játékmódtól. A játékosoknak itt tényleg ki kell majd hoznia a maximumot magukból és a környezet adta lehetőségekből is, hogy túléljenek. Ebben a játékban nem csak a többi játékos jelent majd ránk veszélyt, de mindenféle anomáliák, az időjárás, no és persze mindenféle elfajzott szörnyeteg.

Mielőtt még valamikor a nyáron a játék Steamen korai hozzáférésbe lépne, a fejlesztők szeretnék kipróbálni, hogy hogyan teljesít a játék, ha elkezdik megterhelni valódi játékosokkal. Ez egy bétát jelent, nekünk pedig remek lehetőséget, hogy még megjelenése előtt kipróbálhassuk a játékot.

Egyelőre nem tiszta, hogy pontosan hol jár a fejlesztés, de minden jel szerint a Vostok kész fogadni a játékosok visszajelzéseit. Amennyiben érdekel minket a dolog, úgy itt jelentkezhetünk tesztelőnek a közelgő bétára.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)