Jump to content

Fear the Wolves – Késik a korai hozzáférés, de tovább tart a zárt béta

2018. 07. 17. 17:51

A korábbi tervekkel ellentétben, a héten már biztos nem kerül át a Fear the Wolves a korai hozzáféréses  játékok közé, ellenben a zárt bétát tovább nyúzhatjuk.

A Vostok Games holnapra tervezte a Fear the Wolves korai hozzáféréses megjelenését, de július 18. helyett ezt el kellett halasztanijuk a nyár egy későbbi időpontjára. Öröm az ürömben, hogy a zárt béta így tovább tart.

A halasztás közös döntés eredménye, egyrészt a kiadó Focus Home Interactive, másrészt a fejlesztő  Vostok Games részéről. A zárt béta során kapott visszajelzések és tapasztalatok nyomán úgy érezték, hogy ez a helyes döntés.

A pozitív közösségi  visszajelzések arra bátorítottak bennünket, hogy késleltessük a korai hozzáférést annak érdekében, hogy biztosítsuk, hogy a játék alapvetően jó fogadtatásának ne szabjanak gátat technikai problémák – áll a fejlesztők által kiadott sajtóközleményben.

Az ütemterv csúszásával nem csak a korai hozzáférés került odébb, de a Fear the Wolves hivatalos megjelenése is, amit így már biztosan csak valamikor 2019-re várhatunk PC-re és konzolokra.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)