Jump to content

World of Warcraft: Battle for Azeroth – Szeptemberben jön az első Raid

2018. 07. 26. 01:21

Minden idők legnagyszerűbb MMORPG-je, a World of Warcraft hamarosan megkapja a soron következő felvonását, de az új kiegészítő első Raid-jének nyitása még kicsit odébb lesz.

A World of Warcraft Uldir nevezetű Raid mókája egy hónappal a Battle for Azeroth megjelenése után fog megnyílni normál és heroic fokozaton. Egyáltalán nem furcsaság, hogy a Raid tartalmat jóval a WoW expanzió megjelenése után adja ki a Blizzard, mondhatni megszokott, s olybá tűnik, hogy ez alól a BfA sem képez majd kivételt.

Ugyan hivatalos dátum még nincs, de a játé naptára már mutatja a dátumokat. Ezek szerint Uldir normál és heroic fokozaton szeptember 4-től lesz elérhető. Az első szárny rá egy hétre már LFR fokozaton is játszható lesz, amit 25-én követ majd a következő, még végül a harmadik, s egyben utolsó szárny október 9-én nyílik meg „Looking For Raid” módban.

Uldir maga egy hatalmas Titan létesítmény lesz, tele mindenféle elszabadult és halálos konstrukcióval és kisírlettel. Összesen 7 boss várja majd a lelkes raidelőket, név szerint: Taloc, Zek’voz, MOTHER, Vectis, Zul, Fetid Devourer, Mythrax, és G’huun.

A World of Warcraft: Battle for Azeroth augusztus 14-én jelenik meg. Sok szerencsét a készülődéshez!

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)