Jump to content

Az Assassin's Creed Unity Season Pass ingyen játéka

2014. 12. 15. 18:00

Hacsak nem kerülték el a figyelmedet az elmúlt hónap netes hírei, akkor már tudsz róla, hogy miután az Ubisoft felsült az Assassin's Creed Unity's season pass-szal és beszüntették annak eladását, ígéretet tettek arra, hogy minden vásárlójuk szerény kártérítésben részesül. A rettenetes bugos kezdeti időszakért a cég egy ingyenes játékkal igyekszik kompenzálni.

A Unity season pass tulajdonosai hat játék közül választhatnak ingyenesen. Szerencsére az Ubisoft nem holmi ócska címekkel töltötte meg a listát. A The Crew, a Far Cry 4, a Watch Dogs, az Assassin's Creed 4: Black Flag, a Rayman Legends és a Just Dance 2015 szerepelnek a kínálatban.

A felsorolt game-ek a hét folyamán válnak ingyenesen letölthetővé, méghozzá a Uplay fiókodon keresztül egy speciális oldalra ellátogatva. Az Ubisoft elmondása szerint hamarosan lépésről-lépésre is leírják, hogy mik a teendőid. Aggodalomra azonban semmi ok, nem kell sietned a döntéssel: egészen 2015 március 15-ig bármikor választhatsz, hogy mit szeretnél ingyen kapni.

Ezenkívül a Unity season pass valamennyi tulajdonosa jogosult lesz az összes DLC-re. Mindenki más pedig a Dead Kings kiegészítőt szerezheti be szintén térítésmentesen, melynek során Arno Saint-Denis városába látogat rögtön a főkampány eseményei után. Más a helyzet azonban ebben az esetben a DLC-kkel, melyeket külön-külön kell megvenned.

Összességében ez egy egészen tisztesség eljárás a sértett vásárlókkal szemben, ám reméljük, hogy az Ubisoft levonta a szükséges következtetéseket és nem követ el hasonló hibát az Assassin's Creed Victory jövé évre várható kiadásával.

Forrás: gamesradar.com

Fotó: inquisitr.com és kotaku.com

Írta: Ambróz Nóra