Jump to content

Pletyka: a Naughty Dog a The Last of Us 2-n dolgozik

2014. 12. 25. 10:00

Ha hihetünk egy egykori Naughty Dog alkalmazott önéletrajznak, akkor kiderül, hogy a The Last of Us 2 nagyon is valóság lesz egyszer. Természetesen ez egyelőre csak pletyka, ám mindenképpen elég hiteles ahhoz, hogy reményeket szítson mindazokban, akik csak erre vártak.

A Michael Knowland LinkedIn profilja érdekes dolgokat tartalmaz. Emberünk korábban már dolgozott vezető karakterdesignerként az Uncharted és a The Last of Us fejlesztői csapatában a Naughty Dog-nál. Az önéletrajz továbbá arra is kitér, hogy Knowland a The Last of Us folytatásán is munkálkodott az idei év elején.

Knowland csak nemrégiben hagyta el a Naughty Dog-ot. Ott töltött ideje alatt nagyban hozzájárult az Uncharted 4 és a The Last of Us 2 megalkotásához? Érdekes kijelentések ezek.

A következő kép az önéletrajz egy szeletét mutatja, arra az esetre, ha később azt eltávolítanák:

A Last of Us 2 rész csak az utóbbi időben került bele a CV-be, azt megelőzően egy „Unannounced AAA game-ről” volt szó. Más fejlesztők profilja, mint Frank Tzeng-é például továbbra is ezt sorolja fel, ám ő még mindig a Naughty Dog alkalmazásában áll.

Az lehetséges, hogy még korai, hogy a The Last of Us folytatásáról akarjunk hallani az E3 ideje alatt jövőre, ám mindenképpen megalapozottabban reménykedhetünk, mint korábban.

Forrás: vg247.com

Fotó: wall.alphacoders.com és aintitcool.com

Írta: Ambróz Nóra