Jump to content

GTA 5: tovább maradnak a karácsonyi tartalmak

2014. 12. 28. 21:00

A Rockstar az Xbox Live és a PlayStation Network elleni DDoS támadások miatt elnézőbb egy kicsit az idén. Mivel egy fikarcnyival sem szeretnék a kimaradások miatt megrövidíteni azt az időt, amit hógolyócsatázással tölthetsz, így tovább tart náluk egy kicsivel az ünnepi időszak.

A Rockstar Games meghosszabbítja a Grand Theft Auto V karácsonyi frissítésének érvényességét, ugyanis a PlayStation Network és az Xbox Live szolgáltatási problémákkal küzdött a karácsonyi időszakban.

Ennek megfelelően tovább maradnak a GTA Online Festive Surprise Christmas Day ajándékai. A Rockstar a bejelentést Twitteren keresztül tette. A fejlesztők arról nem számoltak be, hogy így meddig tart majd a karácsony.

A Sony PlayStation Networkjét és a Microsoft Xbox Live szolgáltatását ugyanaz a csoport támadta meg, mint akik korábban a Sony Online Entertainment elnökének John Smedley repülőgépét is földre kényszerítették augusztusban, illetve ők intéztek DDoS támadást a PSN ellen is két héttel ezelőtt.

Az Xbox Live szolgáltatása 26-án állt talpra, míg a PlayStation Network később, 27-án vált újra elérhetővé.

A GTA Online ünnepi kiegészítőiről, melyek közt a hócsatázás mellett ronda norvégmintás pulcsik és sütimaszkok is vannak egy korábbi cikkünkben olvashatsz.

Forrás: gamespot.com

Fotó: youtube.com és melikedesign.com

Írta: Ambróz Nóra