Jump to content

PS4-et vett, követ kapott a Walmart vásárlója

2014. 12. 29. 14:00

A Walmart egyik vásárlója kellemetlen karácsonyi meglepetésben részesült az idén. Noha egy PlayStation 4-et szeretett volna hazavinni, a dobozban csak néhány becsomagolt kő volt. Ez még kellemetlenebb, mintha virgácsot és szenet kapott volna.

Emberünk a denveri Walmartban vásárolta a PS4 dobozát, melyet otthon felbontva rá kellett jönnie, hogy a Sony konzolja helyett köveket vitt haza. A Walmart egyik alkalmazottja elárulta a pórul járt vevőnek, Igor Baksht-nak, hogy az általa választott konzolt korábban valaki visszahozta. (Legalábbis a dobozt...)

A speciális Grand Theft Auto V kiadású csomagot szerencsére még azelőtt kibonotta Baksht mielőtt átadta volna azt a 13 éves unokahúgának, így legalább nem a megajándékozottat érte a meglepetés, mesélte a férfi az ABC 7News-nak. Baksht szerette volna leellenőrizni, hogy minden a helyén van és működik-e, ám attól, amit talált még az ő szava is elállt.

Először a Walmart nem akarta visszavenni a csomagot, ám karácsony napján a bolt menedzsere végül úgy döntött, hogy Baksht visszakapja a konzol árát.

Meglepő, hogy a Walmart úgy visszavette a PS4 dobozát, hogy nem is ellenőrizték annak tartalmát, ám úgy látszik, hogy ilyen esetek előfordulnak. Az ABC 7News számos olyan esetet tudott felsorolni, melynek során a karácsonykor megajándékozottak iPad vagy iPhone helyett papírgalacsinokat kaptak.

Az más kérdés, hogy Baksht miért akart egy 13 éves kislánynak PlayStation 4-et venni GTA 5-tel.

Forrás: gamespot.com

Fotó: gamespot.com

Írta: Ambróz Nóra