Jump to content

Hívták a rendőrséget a PSN szünete miatt

2014. 12. 31. 20:00

Noha a karácsonyi kimaradás a PlayStation Network és az Xbox Live hálózat szolgáltatásaiban sokaknak okozott fejfájást, többségünk mégsem érezte úgy, hogy rendőrt kéne hívni ezügyben. Egy floridai tinédzser mégis úgy gondolta, hogy a probléma elég súlyos ahhoz, hogy a hatóságokhoz forduljon.

Sokan vágytak a karácsonyi szünetben arra, hogy a munkával telt év után szabadon játszhassanak újonnan beszerzett Xboxukon vagy PlayStationjükön, ám mindkét szolgáltatás szünetre kényszerült. Az emberek többsége keserűen nyugtázta a helyzetet, ám nem így egy floridai tinédzser, aki szerint a szünet elég súlyos volt ahhoz, hogy a 911-et tárcsázva a rendőrséget is bevonja az ügybe.

A WPTV jelentése szerint a bejelentés Palm Beach County-ból érkezett, ahonnan egy tizenéves gyerek telefonált a helyzet után érdeklődve: „azon gondolkodtam, hogy ti, srácok, esetleg tudtok valamit a dologról?”

A dispatcher a betelefonálót a Sony-hoz irányította, míg a törvény egyik embere egy kicsit keményebben válaszolt a fiatalember kérdésére: „Utoljára amikor utánanéztem az ilyeneknek, akkor ez még nem volt vészhelyzet. Próbáltál már inkább kimenni vagy elolvasni egy könyvet?”

Forrás: gamespot.com

Fotó: delfour.net és presstv.ir

Írta: Ambróz Nóra