Jump to content

A Sony 10%-os kedvezménnyel apologizál

2015. 01. 03. 18:00

A Sony mindent elkövet, hogy jóvá tegye, amit a karácsonyi DDoS támadás csorbított a jó hírnevén, így mindenkit igyekszik kárpótolni, aki szenvedett a PlayStation Network (PSN) sántikálásától, melynek köszönhetően sokan nem tudtak játszani vagy online videózni.

Mindenek előtt mindenki, aki PSN-játékos kap egy 10%-os kedvezményre jogosító kódot, melyet bármire felhasználhat a PlayStation Store-ban, emellett a PlayStation Plus tagjai még egy ötnapos hosszabbítást is kapnak előfizetésükhöz.

A kedvezményt egyszer használhatod, ám nincs korlátozva, hogy mennyi mindent veszel belőle. A kódot a Sony január végén teszi elérhetővé.

Ezzel egy időben a PlayStation Plus tagjai, legyenek az ingyenes próbaidőszak résztvevői vagy aktív tagok előfizetésük ötnapos meghosszabbítását automatikusan kapják.

A dolog előzménye, hogy karácsony estéjén a PSN és az Xbox Live szolgáltatásai leálltak a Lizard Squad nevű hackercsoport DDoS támadása miatt. Noha az Xbox ezt követően gyorsan talpraállt, a PSN szignifikánsan több idő alatt indult újra teljesen.

Forrás: thenextweb.com

Fotó: globalpost.com és techngadgets.co.uk

Írta: Ambróz Nóra