Jump to content

A The Last of Us mozifilm hű lesz a játékhoz

2015. 01. 29. 12:00

Az író, Neil Druckmann szerint a The Last of Us-ból készülő film nagyon hasonló elemeket visz majd a mozivászonra, mint amilyeneket korábban a képernyőkre otthonodban.

Noha a The Last of Us történetének menetét itt-ott mozibarátabbá kell tenni a játékban megszokott terjengős, interaktív kalandhoz képest, ám Druckmann reményei szerint a sztori íve viszonylag hű lesz a Naughty Dog klasszikusához.

„Meglehetősen hű a játékhoz” mondta az író a GameInformernek, mely információt a Gamespot is átvette.

„Van néhány nagyobb változtatás, ám a tónus és a történet üzenete meglehetősen hű maradt a játékbelihez”. Ez egy kicsit reményt keltőbben hangzik, mint Druckmann előző kommentárja tavaly augusztusban, ahol még azt mondta, hogy a mozifilm „elég más lesz”.

Druckmann, korábban a The Last of Us rendezője volt, most az Uncharted 4 társrendezőjeként működik, ami mellett a készülő film második forgatókönyvét is elkezdte írni.

Elmondása szerint az írással „jól halad” és máris egy csoportnyi színésszel dolgozik közösen, akik elolvasták ez első verziót. A The Screen Gems projektjének producere egyébként Sam Raimi lesz, ám hamarosan a többi résztvevő alakra is fény derül. Sokan remélik, hogy Ellie szerepét Maisie Williams kapja meg, aki válaszul leszögezte, hogy örömmel fogadná a feladatot.

Forrás: vg247.com

Fotó: destructoid.com és oxhho.com

Írta: Ambróz Nóra