Jump to content

Star Wars: Battlefront bemutató trailer

2015. 04. 18. 10:00

A hosszú várakozást követően megjelent az első Star Wars: Battlefront trailer. Nézd meg a cikkben a videót, melyet teljes egészében PlayStation 4-en rögzítettek.

A trailer bemutatójára az EA műsora alatt került sor a Star Wars Celebration eseményén, ahol a Lucasfilm koncepcióinak jó részéért felelős művész, Doug Chiang is jelen volt a játék vezető producerével, Sigurlina Ingvarsdottirrel együtt. Rajtuk kívül a DICE csapatának java is tiszteletét tette.

A műsor alatt szó került a készítők Star Wars iránti rajongásáról, a játék fejlesztéséről az alapötlettől a részletekig és arról is, milyen inspirációs alapot merített a csapat a könyvekből, a filmekből és még sok más forrásból. Ezzel együtt a sajtó embergó is megszűnt az Associated Press híradásának kiadásával.

A játék már előrendelhető számos úton, míg az első kiegészítő, a Battle of Jakku kiadási dátumára is fény derült (december 8.). Akik előrendelik a játékot, azok a DLC-t egy kicsivel korábban, már december 1-jén élvezhetik. A Star Wars: Battlefront PC, PlayStation 4 és Xbox One verzióinak megjelenése november 17-re várható Észak-Amerikában, melyet novermber 19-20-án Európa és Anglia követnek sorban.

Forrás és fotó: vg247.com

Írta: Ambróz Nóra