Jump to content

Nolan North megerősítette: lesz The Last of Us 2

2015. 07. 01. 12:00

Hiába telt el sok-sok idő, a legtöbb rajongó egyszerűen nem volt hajlandó lemondani az álomról, hogy egyszer lesz The Last of Us 2. Végül bebizonyosodott, hogy azoknak lett igazuk, akik sosem adták fel a reményt.

Nolan North, az ünnepelt szinkronszínész vendégként tette tiszteletét három kérdezz-felelek panelen a MetroCon során és számos szaftos részletet osztott meg az információra éhező közönséggel. Csak a szombati rendezvény alatt már betekintést nyújtott a Hennig vs Naughty Dog sztoriba ás elejtett néhány utalást arról, hogy milyen irányba tart a Visceral Star Wars játéka.

Mielőtt azonban véget ért volna a műsor, mintegy mellékesen North azt is elkotyogta, hogy a Naughty Dog gőzerővel dolgozik a The Last of Us 2-n, nem is törődve azzal, hogy a dolgot korábban bejelentett-e valaki. North emellett válaszolt a rajongók egyéb kérdéseire is, melyek javarészt a többi projektjét részletezték, amiken szintén a stúdióval közösen dolgozik. Némi viccelődésből kiderült, hogy eredeti karaktere biztosan nem tér vissza, tekintve, hogy mi történt vele az első játékban.

Noha még nem történt bejelentés és nem erősítette meg senki sem a dolgot, a közösség jó ideje sejti, hogy a Naughty Dog dolgozik a The Last of Us folytatásán. Erre bizonyítékként szolgált korábban egy karakteralkotó művész önéletrajza többek közt, mely egyértelműen referenciaként jelölte meg a még ki nem adott játékot. Hasonlóképpen árulkodó volt, hogy a stúdió sosem tagadta nyíltan a második rész készülését.

Mit gondolsz, jön majd az E3 2016 bemutató és a 2017-es kiadás vagy még tovább kell várnunk?

Forrás és fotó: vg247.com
Írta: Ambróz Nóra