Jump to content

Jön a Neverwinter PS4 port?

2015. 07. 10. 16:00

A Dungeons & Dragons MMO-ja, a Neverwinter máris újabb konzol felé veszi az irányt. A játék az idei év folyamán jelent meg Xbox One-ra, ám a fejlesztők úgy látják, elérkezett az idő, hogy célba vegyék a PS4 játékosokat is.

A hírek forrása a DualShockers oldala, ahol arról adtak számot, hogy a Wizards of the Coast Twitch streamje során a cég egyik fontos menedzsere, Trevor Kidd elejtett egy utalást a készülő második portról.

Ez azonban még nem jelenti azt, hogy ideje lefektetni a vörös szőnyeget, melyen a játék máris bevonulhat a PS4-ekre. Egyelőre jobb megvárni a kiadó Perfect World és fejlesztésért felelős Cryptic Studios hozzáfűznivalóit a hírhez. Ennek érelmében semmi garancia nincs rá, hogy a projekt eljut a hivatalos bejelentésig, hát még a kiadás milyen messze van.

A PS4 máris számos MMO-nak biztosít helyet, elég ha a DC Universe Online, a Final Fantasy 14, a The Elder Scrolls Online vagy a The Crew és a Destiny vitatható szembenállása jut eszünkbe, így bőven helye lenne a sorban némi D&D mókának is.

Forrás és fotó: vg247.com

Írta: Ambróz Nóra