Jump to content

Until Dawn – megérkeztek az értékelések

2015. 08. 25. 16:00

Lassan véget ér az Until Dawn útja, mely PS Move prototípusként vette kezdetét PlayStation 3-on és a végkifejletben egy nagy büdzsével rendelkező PlayStation 4 exkluzív game lett belőle. Lássuk, hogyan számszerűsítették véleményüket a külföldi sajtó kritikusai!

Az Until Dawn a Supermassive játéka, melyben minden a döntések körül forog. A héten megjelenő horror kaland igazi klasszikusokból merítkezik, így nem csak az elhagyatott házikó a hegytetőn és a pszichopata főgonosz tűnhet ismerősnek, de az archetípusokat megvalósító, koruknál jócskán idősebbnek tűnő tinidzsérek is, akik a borzalmakat elszenvedik. A karakterek kielégítő módon komplex csapatot alkotnak így megtalálható köztül a „Nyafka”, a „Jóarc Srác” és a mindenre kapható „Suli Szépe” is többek között, ahogy szokás.

Ami az értékeléseket illeti az interaktív moziélményre hajazó játékot túlnyomóan pozitívan bírálta el a kritika, mely a következő pontszámokat hozta a játéknak:

The Jimquisition – 9,5
Games Beat – 90/100
God is a Geek – 8,5
Vandal Online [spanyol] – 8.2
Shacknews – 8
Post Arcade – 8
EGM – 8
VideoGamer – 8
Gamespot – 8
IGN – 7,5
Eurogamer Italy [olasz] – 7
USgamer – 3,5/5
Destructoid – 7
Games Radar – 3,5/5
Polygon – 6,5

Az oldalak nevére kattintva elolvashatod a teljes értékeléseket (többnyire angolul), míg a pontok tizes skálán értendőek, hacsak nem jeleztük másképp.

Forrás és fotó: vg247.com
Írta: Ambróz Nóra