Jump to content

A Bloodborne Platinum trófea exkluzív jutalma

2015. 09. 29. 14:00

Senki sem állítja, hogy egyszerű lenne a Bloodborne Platinum trófeáját megszerezni, ám a Sony ezúttal némi plusz motivációt is bedobott a dicsőség mellé. Amennyiben sikerül elérned a legmagasabb fokozatot egy különleges ajándék vár rád.

A Platinum trófeákat egy játék sem adja ingyen. Fáradtságos küzdelem árán juthatsz csak el ilyen szintre. Egyes game-ek azt tesztelgetik, mennyi szabadidőt zabálhatnak fel mindennapjaidból, míg mások frusztrációtűrésedet teszik próbára. A Bloodborne Platinum trófeájának megszerzése sem kivétel ezek alól. Éppen ezért nem lesz meg nekünk soha…

Azok a bátor hősök azonban, akik megszerezték a kitüntetést a Sony-tól egy exkluzív ajándékra számíthatnak. A cég a legkitartóbb és legügyesebb játékosoknak emailben egy kódot küld, melyet egy ingyenes PlayStation 4 témára válthatnak be. A témát csakis akkor szerezheted meg, ha a Platinumot is elérted és legalább olyan jól néz ki, hogy jutalomként méltó legyen.

A lehetőséggel a Sony csakis az európai játékosokat örvendeztette meg, így Shuhei Josida szerint ideje, hogy megtisztelve érezd magad.

Ha még nem sikerült elérned a Platinumot, de további motivációra vágysz, ajáljuk az alábbi videót.

Forrás és fotó: vg247.com
Írta: Ambróz Nóra