Jump to content

Augusztusban kijön PS4-re a zseniális Inside

2016. 08. 02. 11:00

Az Inside játék élettörténetének Xbox One exkluzív szakasza igen csak rövidre sikerült. Június végén jött ki a játék, amire néhány hétre már PC-n is megjelent és most jön a PS4.

A Limbo játékot készítő csapat második játéka az Inside, ami atmoszférájában nagyon is hasonlít az első játékra, sőt bátran mondhatjuk, hogy méltó marad annak hírnevéhez. Oh és a látványvilághoz passzoló hangok meg a zene, azért külön piros pont is járna.

Az Inside egy alapvetően puzzle platformer játék.  Annak viszont egészen kellemes darab, már ha szeretjük az ilyen groteszk látványvilágú játékokat, amik végigjátszása után is még ott fogunk ülni a monitorra bambulva és azon tanakodni, hogy most akkor itt mit is láttunk (nekem kérem teljesen bejött). Így aztán örömmel jelenhetjük be, hogy többé a PlayStation 4 tulajdonosoknak sem kell nehéz szívvel sóvárogni utána. A vg247 szerint már augusztus végén jön is a játék. Igaz, az árról még nem eset szó, de várhatóan nem fogunk beleszakadni.

Ez a játék kérem egy kuriózum. Mindenkinek érdemes tenni vele egy próbát és felfedezni, hogy mit is vált ki belőle a végigjátszásának élménye.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)