Jump to content

PC-re is kiterjesztené a Sony a Playstation Now szolgáltatását?

2016. 08. 12. 17:00

Rengeteg eddig PlayStation Exkluzív játék válhat elérhetővé PC-re is, ha a hír igaz, miszerint a Sony felhő alapú szolgáltatása asztali gépek irányába akar terjeszkedni.

A Gamekult nevű francia oldal adta hírül, hogy a Sony előfizetéses PlayStation Now szolgáltatása a PC platform felé kacsintgat. A PlayStation Now szolgáltatás momentán PS3-r és PS4-re elréhető. A szolgáltatás lényege, hogy 100 dolláros éves havidíj ellenében több mint 400 játékot tölthetünk le a felhőből és játszhatunk velük anélkül, hogy megkellett volna vásárolnunk őket.

A PCgamesN oldal forrásai szerint a szolgáltatás PC-s formába Belgiumban, Hollandiában és az Egyesült Királyságban fog debütálni, majd egy héttel később az USA-ban és Kanadában is. A szolgáltatás igénybevételéhet legalább Windows 7 operációsrendszer, 5MBps internetkapcsolat és kompatibilis kontroller fog kelleni.

Persze a pletyka az csak pletyka, de reméljük hamarosan több is kiderül. Nem lenne rossz, ha PC-ről is játszhatnánk például legújabb Uncharted 3-al.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)