Jump to content

A Deus EX: Mankind Divided lett az első HDR támogatást kapott játék PS4-re

2016. 10. 05. 09:00

A Deus Ex: Mankind Dividied legutóbbi frissítésének hála már a PlayStation 4 tulajdonosoknak is akad egy játék a HDR kompatibilis kijelzők tesztelgetésére.

A PS4 firmware 4.00-ás verziója már hozzáadta a lehetőséget, hogy bárki kihasználhassa HDR kompatibilis televíziójának előnyeit. A gond csak, hogy az élesebb képet és szebb színeket ígérő technológiának a kipróbálásra nem igen akadt még játék. Azt már tudjuk, hogy a Sony PS4 Pro-ra megjelenő minden játék HDR kompatibilis lesz, de ki a csuda akar arra várni?

Szerencsére nem is kell, mert itt a Deux Ex: Mankind Divided, amely az első olyan játékká avanzsált, amit már HDR felbontásban játszhatunk kedvenc PS4 konzolunkon. Konkrétan az 1.05-ős játékverzióra kell frissítenünk mindezért és már gyönyörködhetünk is a látványban.

Ha nincs HDR TV-nk akkor is érdemes feltenni a játékhoz a legújabb patch-t, mert számos hibajavítást is tartalmaz. PC-seknek szintén ebben az időben vált elérhetővé az 1.8-as verzió, de ebből furcsa mód hiányzik a HDR támogatás. Furcsa, mert azért PC-n erősebb konfigok vannak, amik jobban bírnák a HDR-es megterhelést. Sebaj. Talán majd idővel.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: deusex.com)