Jump to content

Erre a macskás Gravity Rush 2 videóra nem voltunk felkészülve

2017. 01. 16. 14:29

A PlayStation Japán YouTube csatornáján egy igazi élőszereplős Gravity Rush 2 trailer lett közétéve, ami a harc helyett inkább a főhős erejének és szőrös kis kedvencének találkozására fokuszál. Nyau.

Ha nem tudnánk, hogy a gravitációt manipulálni képes Gravity Rush 2 főszereplőjét, Kat-et és kis nyávogós barátját látjuk az alábbi videóban, akkor egészen érdekes üzenetet közvetítene számunkra a macskatartásról ez az anyag. Azért így is elég.. érdekes lett. Teszem hozzá, ne tévesszen meg senkit a YouTube feliratozása. Ez a hivatalos Gravity Rush 2 trailer a japán PlayStationtől, csak ott Gravity Daze néven jelent meg a játék.

A macskusz neve egyébként Dusty és láthatóan ördögien élvezi gazdájának, Kat-nek a különleges gravitáció mordosító képességeit. Persze ez a látottak alapján nem is csoda, hiszen ha bármit megtanít nekünk ez a trailer a macskákról, akkor az az, hogy roppant mód élvezik, ha az egész lakás a feje tetejére áll. A legtöbbjük ezt össze tudja hozni a való életben is, csak merjünk egy percig nem figyelni rájuk.

(Forrás: playstation.com Kép forrása: playstation.com)